اثر پرتوهای بتا بر تغییرات کمی و کیفی سیب‌زمینی طی انبارداری

فرزاد گودرزی؛ حمیدرضا ذوالفقاریه

دوره 12، شماره 3 ، آذر 1390، ، صفحه 45-56

https://doi.org/10.22092/aridse.2011.102255

چکیده
  نگهداری سیب‌زمینی پس از برداشت با مشکلات عمده‌ای همراه است.  تقریباً 30 درصد محصول تولیدی کشور طی چند ماه نگهداری از بین می‌رود.  استفاده از نگهدارنده‌های شیمیایی نه تنها به نگهداری مناسب محصول در انبار کمک نمی‌کند، بلکه اثراتجانبی نامطلوبی را نیز به‌دنبال دارند.  در این مطالعه اثر پرتو بتا بر نگهداری غده‌های سیب‌زمینی ...  بیشتر