مدل سازی مسیر جریان میوه پوست‌گیری شده و پوست‌گیری نشده زیتون تلخ از یک مخزن

آسیه محمدی؛ احمد غضنفری مقدم؛ شهین نوربخش

دوره 16، شماره 1 ، خرداد 1394، ، صفحه 95-108

https://doi.org/10.22092/aridse.2015.102018

چکیده
  در این پژوهش میوه زیتون تلخ به دو صورت پوست­گیری شده و پوست­گیری نشده تهیه و خصوصیات سیالی آنها شامل میانگین قطر هندسی، ضریب کرویت، چگالی ظاهری، زاویۀ اصطکاک ایستایی، زاویۀ اصطکاک داخلی اندازه­گیری شد.  چگونگی حرکت و مقدار جریان خروجی آنها درون مخزن مکعب مستطیلی نیز بررسی و مدل­سازی شد.  در این بررسی، حداقل قطر خروج از ...  بیشتر

بررسی و مدلسازی فرایند جذب آب در دماهای مختلف و تأثیر آن بر آسیاب کردن هسته خرما

احمد غضنفری مقدم؛ مطهره واعظی‌زاده؛ شهین نوربخش

دوره 12، شماره 1 ، خرداد 1390، ، صفحه 97-108

https://doi.org/10.22092/aridse.2011.102218

چکیده
  در فرایند تهیه خوراک دام یا روغن از هسته خرما ابتدا آن را می­خیسانند تا هسته نرم شود و انرژی کمتری صرف آسیاب کردن آن گردد.  در این پژوهش به بررسی اثر دمای آب در چهار سطح 25، 35، 55، و 65 درجه سلسیوس در میزان جذب آب و قطر ذرات آسیاب شدة هسته خرما پرداخته شده است.  بررسی روند جذب آب توسط هسته خرما نشان می­دهد که با افزایش دمای آب، سرعت ...  بیشتر

تشخیص پسته‌های پوک از مغزدار با استفاده از انعکاس و پردازش صدا در دو حوزه زمان و فرکانس

امین رستمی؛ احمد غضنفری مقدم؛ سیامک طالبی؛ سید جواد سجادی

دوره 9، شماره 3 ، آذر 1387، ، صفحه 123-134

چکیده
  پسته مهم­ترین محصول صادراتی غیر نفتی ایران محسوب می­شود؛ وجود پسته­های پوک در میان پسته­های مغزدار، باعث افت کیفیت و قیمت محصول می­شود.  در پایانه­های فراوری پسته، معمولاً پسته­های پوک را از پسته­های مغزدار با روش شناوری در آب یا با استفاده از دستگاه‌های مکانیکی جدا می­کنند که روش‌های مکانیکی دقت بالایی ندارند ...  بیشتر