تاریخچه نشریه علمی و پژوهشی

تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی

آنچه امروز تحت عنوان نشریه علمی  تحقیقات مهندسی سازه­ های آبیاری و زهکشی توسط موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی  با اعتبار علمی - پژوهشی منتشر می­ شود، یکی از مجلات تخصصی منشعب از مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی است که بر اساس درخواست شمارۀ  7553/249 مورخ 93/11/27 این موسسه به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تفکیک آن به سه مجله تخصصی در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی، صنایع غذایی و سازه ­های آبیاری و زهکشی و تاییدیه شماره 3/18/81671 مورخ 94/4/31 دفتر سیاست­گذاری و برنامه ­ریزی امور پژوهشی آن وزارت با اعتبار علمی و پژوهشی است. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی از سال 1375 به مدت 19 سال و با انتشار 16 جلد و هر جلد با 4 شماره مقالات علمی متعددی را به جامعه علمی کشور ارائه نموده است. این مجله در حال حاضر در پایگاه‌های استنادی یافته‌های علمی و پژوهشی CABI، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) ، ایران ژورنال، بانک اطلاعات نشریات کشور، پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی و مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی (Agrisis) نمایه می‌شود.

اکنون نشریه تحقیقات مهندسی سازه­ های آبیاری و زهکشی با حفظ استانداردها و سوابق مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی و اعتبار علمی-پژوهشی و نمایه در پایگاه های استنادی یاد شده به طور مستقل و به صورت تخصصی چاپ می ­شود.

امید است با همکاری همه محققان و متخصصان کشور روند رو به تکامل این مجله همچون گذشته ادامه ‌یابد.