تأثیر قارچ‌کش، گرمادرمانی، بسته‌بندی پلی‌اتیلنی، دما و زمان نگهداری بر ویژگی‌های کیفی نارنگی جیرفت

سپیده خراسانی؛ احمد کلباسی؛ محمدعلی شاه بیک؛ محمدرضا نگارستانی

دوره 13، شماره 1 ، خرداد 1391، ، صفحه 73-88

https://doi.org/10.22092/aridse.2012.102115

چکیده
  در این پژوهش اثر گرمادرمانی (3روز در دمای36 درجه سلسیوس)، قارچ‌کش بی‌فنیل (غوطه وری در محلول 4 درصد بی‌فنیل به مدت 2 دقیقه)، پوشش پلی‌اتیلن، و ترکیب این تیمارها بر کیفیت و عمر انباری میوه نارنگی رقم کینو منطقه جیرفت بررسی شد.  نمونه‌ها در دو محیط (انبار ساده و سردخانه) مدت 3 ماه نگهداری شدند.  میزان کل مواد جامد انحلال‌پذیر در آب ...  بیشتر

بررسی تأثیر ورقه‌های گریپ‌گارد بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی انگور در سردخانه1

پروین شرایعی؛ محمدعلی شاه بیک؛ علی مختاریان

دوره 5، شماره 3 ، آذر 1383، ، صفحه 1-16

چکیده
  در این تحقیق به منظور بررسی تأثیر ورقه­های گریپ گارد بر کیفیت‌ انگور و کنترل بیماریهای انباری در سردخانه طرحی به صورت‌ آزمایش فاکتوریل با پایة کاملاً تصادفی با سه تکرار روی ارقام کلاهداری و کج ­انگوری ‌به اجرا درآمد. ورقه‌های گریپ‌گارد حاوی0، 4، 7 و10 درصد محلول متابی‌سولفیت سدیم‌ در دو ردیف، ته و وسط، جعبه­ها قرار داده شدند. ...  بیشتر