طراحی، ساخت، و ارزیابی نقالة نیوماتیکی دانة کلزا در فاز رقیق

عبداله ایمان‌مهر؛ برات قبادیان؛ سعید مینایی؛ محمدهادی خوش‌تقاضا

دوره 8، شماره 4 ، اسفند 1386، ، صفحه 33-46

چکیده
  نقاله­ای نیوماتیکی افقی دانة کلزا با دبی جرمی 90 کیلوگرم در ساعت در لوله­ای به قطر داخلی 58 میلی­متر طراحی و ساخته شد.  برای این منظور ابتدا برخی خواص فیزیکی و آیرودینامیکی دانه کلزا، مورد نیاز در طراحی دستگاه، اندازه­گیری شد.  مهم­ترین بخش در طراحی نقاله نیوماتیک، محاسبة افت فشار سیستم است که دو بخش را شامل می­شود: افت ...  بیشتر

برآورد حجم‌ سیب‌زمینی با استفاده از پردازش تصویر

جعفر امیری‌پریان؛ محمدهادی خوش‌تقاضا؛ احسان‌الله کبیر؛ سعید مینایی

دوره 8، شماره 4 ، اسفند 1386، ، صفحه 113-126

چکیده
  محاسبة حجم محصولات کشاورزی به روش ریاضی، به دلیل شکل هندسی نامنظم آنها چندان دقیق نیست.  یکی از راه‌حل‌های ممکن، پردازش تصویر در ماشین‌های جداساز پیوسته بر اساس بینایی ماشین است.  هدف از این تحقیق، یافتن روشی مناسب برای برآورد حجم سیب‌زمینی با استفاده از پردازش تصویر است.  به کمک یک دوربین دیجیتال و یک آینة تخت، از هر نمونه ...  بیشتر

بررسی اثر رقم، سرعت گردشی تیغه، و رطوبت شلتوک برکارایی ماشین ریشک‌زن

محمدرضا علیزاده؛ سعید مینایی؛ تیمور توکلی هشتجین؛ محمدهادی خوش‌تقاضا

دوره 8، شماره 4 ، اسفند 1386، ، صفحه 127-142

چکیده
  ریشک‌زدایی شلتوک با استفاده از ماشین ریشک‌زن فرایندی است برای افزایش یکنواختی در آهنگ تخلیه و انتقال شلتوک از مخازن، بالابر‌ها، و ناودانی‌ها.  در این تحقیق، اثر رقم و سرعت گردشی تیغه‌های ریشک‌زن و نیز تاثیر رطوبت شلتوک بر پارامتر‌های عملکردی ماشین ریشک‌زن بررسی شده است.  داده‌ها بر اساس آزمایش‌ فاکتوریل با سه فاکتور رقم ...  بیشتر

پیش‌بینی ضریب تبدیل شلتوک به برنج سفید در خشک‌کردن به روش بستر ثابت به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی

محمدهادی خوش‌تقاضا؛ رضا امیری چایجان؛ غلامعلی منتظر؛ سعید مینایی

دوره 8، شماره 2 ، شهریور 1386، ، صفحه 135-156

چکیده
  هدف از این تحقیق پیش­بینی ضریب تبدیل شلتوک به برنج سفید در خشک‌کردن به روش بستر ثابت به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی است.  چند پارامتر در عملکرد خشک‌کن‌های بستر ثابت مؤثرند که به عنوان متغیرهای مستقل برای شبکة عصبی مصنوعی در نظر گرفته شده­اند.  این متغیرها عبارت­اند از رطوبت نسبی هوای محیط، دمای هوای محیط، سرعت هوای ورودی، ...  بیشتر