اثر شرایط مختلف پوست‌گیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا1

جلال محمدزاده؛ رضا فامیل مؤمن؛ ندا مفتون آزاد

دوره 7، شماره 1 ، خرداد 1385، ، صفحه 111-124

چکیده
  هدف از پوست­گیری دانة کلزا کاهش مقدار فیبر، بهبود ارزش غذایی کنجاله، و بالا بردن راندمان استخراج و کیفیت روغن است.   اتصال بین پوسته و مغز دانه بسیار قوی است، لذا  قبل از پوست­گیری دانه­ها باید مشروط شوند.  بدین منظور دانة کلزا، تحت تأثیر دو تیمار مرطوب کردن شامل خیساندن در آب مقطر با دمای 22 درجة سانتی­گراد به مدت 70 ...  بیشتر