طراحی، ساخت، و ارزیابی پوست‌کن بادام‌زمینی

محمدعلی رستمی

دوره 9، شماره 1 ، خرداد 1387، ، صفحه 1-14

چکیده
  بادام‌زمینی یکی از دانه‌های روغنی است که مغز آن 46 درصد روغن دارد.  بادام­زمینی مقدار قابل توجهی مادة خشک بدون چربی دارد که پس از روغن­کشی برای خوراک دام قابل استفاده است.  از پوست خارجی آن به عنوان مادة سوختی و تولید پالت پرس­شده استفاده می­شود.  در ایران، استفاده آجیلی از بادام‌زمینی از زمان قدیم وجود داشته و امروزه ...  بیشتر

ارزیابی عملکرد دستگاه ساقه‌کن پنبه

محمدرضا مستوفی سرکاری؛ پیام ملکی تبریز؛ سعید مینائی

دوره 7، شماره 4 ، اسفند 1385، ، صفحه 47-58

چکیده
  در ایران سطح نسبتاً وسیعی از زمین­های کشاورزی به کشت پنبه اختصاص دارد.  پس از برداشت محصول، ساقه­های باقیمانده در زمین، موجب می­شود عملیات کاشت محصول بعدی (گندم، چغندرقند، ذرت ...) دشوار شود.  در این طرح، پس از بررسی روش­های مختلف ارائه شده، روشی انتخاب شده است که برای بیرون کشیدن ساقه از دو دیسک استفاده شود.  این دو دیسک ...  بیشتر