تأثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta)

پروین شرایعی؛ ابراهیم گنجی‌مقدم

دوره 14، شماره 1 ، خرداد 1392، ، صفحه 59-72

https://doi.org/10.22092/aridse.2013.102068

چکیده
  این تحقیق با هدف بررسی تأثیر تیمار میوة هلوی رقم البرتا با آب گرم، محلول گرم اتانول، و بخار اسید­استیک در مقایسه با تیمار میوه با قارچ­کش سنتزی بنومیل بر خصوصیات کمی، کیفی و حسی اجرا گردید.  در گام اول تحقیق، تأثیر تیمار آب گرم (45،50، و 55 درجه ­سلسیوس به مدت 1، 3، و 5 دقیقه) بر خصوصیات کمی، کیفی هلو (سفتی بافت، مواد جامد انحلال­پذیر ...  بیشتر

تأثیر غلظت‌های بالای دی‌اکسیدکربن در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده بر کیفیت خرمای رقم سایر

زینب دهقان‌شعار؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ سلیمان عباسی؛ هما بهمدی

دوره 8، شماره 4 ، اسفند 1386، ، صفحه 143-156

چکیده
  هدف از این تحقیق تعیین تأثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده (MAP) حاوی درصد بالای دی‌اکسیدکربن بر کیفیت خرمای رقم سایر بوده است که می­تواند جایگزینی مناسب برای متیل­بروماید باشد که به دلیل تاثیرات زیانبار آن بر سلامت بر لایۀ ازن، بر اساس پروتکل منترال تا سال 2015 کاربرد آن در همۀ کشورها ممنوع خواهد شد.  ترکیب­های مختلف گازی شامل ...  بیشتر