اثر پرمنگنات پتاسیم، واکس و بسته‌بندی بر کیفیت و طول دوره انباری میوه موز

مجید قران‌خوان؛ ایران محمدپور؛ مهدی مدندوست؛ محمود دژم

دوره 13، شماره 2 ، شهریور 1391، ، صفحه 57-68

https://doi.org/10.22092/aridse.2012.102131

چکیده
  موز جزء میوه‎های فرازگرا است و کنترل فرایندهای مربوط به رسیدن آن در کاهش ضایعات این میوه مؤثر است.  در این آزمایش تأثیر تیمارهای آماده‌سازی و بسته‌بندی شامل: کیسه پلاستیکی، واکس خوراکی + کیسة پلاستیکی،کیسة پلاستیکی + پرمنگنات‌پتاسیم (دو یا چهار گرم به ازای هر کیلوگرم میوه)،واکس + کیسة پلاستیکی + پرمنگنات‌پتاسیم در مدت پنج هفته ...  بیشتر

تأثیر گرانول‌های نانوزئولیت حاوی پرمنگنات پتاسیم بر افزایش عمر انبارمانی و خصوصیات کیفی گیلاس تکدانه مشهد

معصومه عمادپور؛ بهزاد قره‌یاضی؛ یوسف رضائی کلج؛ آزاد عمرانی؛ ابوالقاسم محمدی

دوره 10، شماره 1 ، خرداد 1388، ، صفحه 11-26

چکیده
  هورمون اتیلن باعث کاهش عمر انبارمانی میوه­ها از جمله گیلاس می­شود.  به منظور کاهش اثر اتیلن و افزایش عمر انبارمانی این میوه، آزمایشی به­صورت فاکتوریل با طرح پایة بلوک­های کامل تصادفی در 4 تکرار با 2 عامل گرانول­های نانو جاذب و دستگاه حاوی گرانول­های جاذب در شرکت زیست پژوهان خاورمیانه اجرا شد.  تیمارها شامل استفاده از ...  بیشتر

تأثیر نوع بسته بندی و پرمنگنات پتاسیم برکیفیت و عمر انبارمانی سه رقم سیب در سردخانه1

شهین زمردی

دوره 6، شماره 3 ، آذر 1384، ، صفحه 143-156

چکیده
  اتیلن موجب رشد، پیری زودرس و کاهش عمر انبارمانی سیب در مدت زمان نگهداری در انبار می­شود. به منظور حذف اتیلن و افزایش عمر انبارمانی سیب، طرحی با استفاده از آزمایش­های فاکتوریل در پایة کاملاً تصادفی با 3 فاکتور و 3 تکرار در مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان غربی اجرا شد. عامل اول رقم سیب در سه سطح شامل ارقام گلدن دلیشس، رددلیشس و جاناتان، عامل ...  بیشتر