تأثیر غوطه‌وری در امولسیون روغنی و دمای نگهداری بر کیفیت انبارمانی خربزه

پروین شرایعی

دوره 13، شماره 2 ، شهریور 1391، ، صفحه 69-82

https://doi.org/10.22092/aridse.2012.102132

چکیده
  این تحقیق با هدف تعیین بهترین دمای نگهداری ارقام خربزه (قصری، خاقانی، تاشکندی) و انتخاب مناسب­ترین غلظت و زمان غوطه­وری در امولسیون روغن آفتابگردان و بیکربنات سدیم اجرا شد.  واریته­های مختلف خربزه پس از برداشت و پس از آنکه فرآیندهای مقدماتی حداقل (سردکردن مقدماتی و سورت کردن) روی آنها اجرا شد، با استفاده از امولسیون روغن آفتابگردان ...  بیشتر

بررسی اثر دمای نگهداری روی برخی از خصوصیات مکانیکی مغز پسته

معصومه علی‌بابا؛ احمد غضنفری‌مقدم؛ علی رجبی‌پور

دوره 11، شماره 4 ، اسفند 1389، ، صفحه 67-76

چکیده
  دانة پسته پس از انبارداری در حین حمل و نقل تحت تأثیر نیروهای مختلفی قرار می­گیرد و صدمات مکانیکی مختلفی از جمله شکستگی، ترک خوردگی، و خراشیدگی در مغز آنها به وجود می­آید.  خصوصیات مکانیکی مغز پسته در شدت صدمات وارده به آن مؤثرند و این خصوصیات خود تابع شرایط نگهداری پسته در انبار خواهد بود.  در این پژوهش، اثر چهار دمای 25، 5، 5- ...  بیشتر