مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان

سیدهادی پیغمبردوست؛ مریم جعفرزاده مقدم؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ رویا آقاقلی‌زاده

دوره 13، شماره 4 ، اسفند 1391، ، صفحه 61-74

https://doi.org/10.22092/aridse.2013.102163

چکیده
  بزرک منبع غنی از اسیدهای چرب ضروری امگا 3، لیگنان­ها، فیبر رژیمی و آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی نظیر توکوفرول است و به دلیل اثر سودمند آن در پیشگیری از برخی بیماری­ها به عنوان افزودنی سلامت­بخش یا فراسودمند در غنی­سازی موادغذایی به­کار می­رود.  نان، ماده غذایی پرمصرف در سبد غذایی مردم ایران است و غنی­سازی آن با آرد دانۀ ...  بیشتر