اثر رطوبت بر خواص فیزیکی مغز بادام

مسعود زابلستانی؛ سید احمد طباطبایی‌فر

دوره 11، شماره 4 ، اسفند 1389، ، صفحه 91-102

چکیده
  در این تحقیق تأثیر میزان رطوبت بر خواص فیزیکی مغز دو رقم بادام (کاغذی و نیمه سنگی) در پنج سطح رطوبتی (5، 10، 15، 20، و 25 درصد) بر پایه وزن خشک و هر یک با پنج تکرار با استفاده از آزمون فاکتوریل با طرح پایه کاملاً تصادفی بررسی شد.  نتایج نشان می­دهد که با افزایش میزان رطوبت از 5 به 25 درصد بر پایه وزن خشک، چگالی حقیقی در رقم کاغذی از 12/851 به 94/1138 ...  بیشتر