تاثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرایند خشک‌شدن و کیفیت کلزا

حمیدرضا گازر؛ سعید مینایی

دوره 9، شماره 1 ، خرداد 1387، ، صفحه 109-154

چکیده
  در این تحقیق با به­کارگیری یک دستگاه خشک­کن آزمایشگاهی سه واحدی قابل اتصال به کامپیوتر، فرایند خشک‌شدن کلزا به‌صورت تک­لایه و پیوسته بررسی شد و با استفاده از طرح آماری کاملاً تصادفی تاثیر تغییرات دو عامل مهم یکی دمای خشک‌کردن و دیگری سرعت جابه­جایی هوای گرم بر پارامتر زمان و تغییر آهنگ خشک‌کردن، ضرایب نفوذ رطوبت، و انرژی ...  بیشتر