استفاده از اسید استیک به جای SO2 در تولید کشمش

فروغ شواخی؛ محمد شاهدی

دوره 7، شماره 2 ، شهریور 1385، ، صفحه 165-180

چکیده
  استفاده از مواد شیمیایی مجاز (GRAS)، ایمن، و غیر قابل اشتعال مانند اسیداستیک به عنوان مادة شیمیایی جایگزین برای جلوگیری از ضایعات قارچی میوه­ها در سال­های اخیر بررسی شده است. به منظورجایگزین کردن اسید استیک به جای SO2 در تولید کشمش، آزمایشی با طرح آماری کرت خرد شده در زمان ودرسه تکرار در منطقة کرج اجرا شد.  ابتدا محفظه­ای از ...  بیشتر

بررسی کیفیت کشمش در بسته‌بندی‌های مختلف1

بهجت تاج الدین

دوره 6، شماره 4 ، اسفند 1384، ، صفحه 45-64

چکیده
  همراه با نیاز روزافزون به صادرات مواد غیر نفتی و تولید چشمگیر انگور در ایران و امکان تهیه فرآورده­های مختلف آن از جمله کشمش، بررسی روش­های بهینة تولید، خشک کردن، و بسته­بندی کشمش گام موثری در زمینة صادرات خشکبار است. بدین منظور، کشمش آفتابی از منطقة تاکستان قزوین تهیه و 200 گرم از آن در فیلم OPP با ضخامت 04/0 میلی­متر (40 میکرون)، ...  بیشتر