تعیین رطوبت بهینه کمپوست جهت تولید پلت کودی با استفاده از اکسترودر

هیمن امیری؛ محمدحسین کیانمهر؛ اکبر عرب‌حسینی؛ نبی‌اله کشوری

دوره 13، شماره 4 ، اسفند 1391، ، صفحه 75-88

https://doi.org/10.22092/aridse.2013.102164

چکیده
  متراکم­سازی و تهیۀ پلت یکی از راه­های مؤثر جهت استفادۀ بهینه، کاهش هزینۀ حمل و نقل، و افزایش صرفه اقتصادی در استفاده از کمپوست حاصل از زباله­های شهری است.  مقدار رطوبت کمپوست مهم­ترین عامل فیزیکی برای هر نوع ماشین تولید پلت است.  در این تحقیق مواد ابتدا با همزن ورزدهنده آماده و پس از آن جهت پلت کردن به اکسترودر تک­پیچ منتقل ...  بیشتر

بررسی و تعیین تأثیر رطوبت و دمای دانه بر خواص مکانیکی فشاری دانة برنج قهوه‌ای

علی‌ماشاءاله کرمانی؛ تیمور توکلی‌هشجین؛ سعید مینایی

دوره 9، شماره 3 ، آذر 1387، ، صفحه 53-74

چکیده
  شناخت خواص گسیختگی دانة‌ برنج و اثر رطوبت و دما بر آن‌ در تحلیل و پیش­بینی رفتار شکستگی آنها در هنگام انتقال و فراوری، مهم است.  مقادیر این خواص همچنین برای طراحی دقیق ماشین‌آلات برنج‌کوبی به­منظور کمینه کردن صدمات ضروری است.  در این‌ تحقیق، خواص مکانیکی فشاریدانه‌های دو رقم برنج قهوه‌ای هاشمی و خزر در رطوبت‌ها و دماهای ...  بیشتر

اندازه‌گیری مقاومت تودة سیب‌زمینی رقم مارفونا به عبور جریان هوا1

فرزاد گودرزی

دوره 7، شماره 1 ، خرداد 1385، ، صفحه 43-54

چکیده
  برای انبارداری دراز مدت سیب­زمینی، هوادهی تودة محصول طی مدت نگهداری ضروری به نظر می­رسد.  آگاهی از میزان مقاومت تودة محصولات کشاورزی در برابر هوای در حال عبور، یکی از فاکتورهای اساسی در طراحی سیستم­های مورد استفاده در فرایندهای هوادهی یا خشک کردن این محصولات است.  در این مطالعه، استفاده از یک دستگاه متشکل از بخش­های کمپرسور ...  بیشتر