آ
-
آبیاری بارانی
تأثیر مقادیر و زمان قطع آب آبیاری بر عملکرد و کارآیی مصرف آب ارقام گندم در روش آبیاری بارانی [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
-
آبیاری زیرسطحی سفالی
ویژگیهای هیدرولیکی کپسولهای سفالی سامانه آبیاری زیرسطحی در سه بافت خاک [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 57-72]
-
آب باران
تعیین مشخصههای فنی سامانههای استحصال و جمعآوری آب باران برای بادام دیم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 1-16]
-
آبدهی
ویژگیهای هیدرولیکی کپسولهای سفالی سامانه آبیاری زیرسطحی در سه بافت خاک [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 57-72]
-
آبشستگی موضعی
تأثیر عامل شکل صفحات مستغرق بر مدیریت رسوبات بار بستر [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 37-50]
-
آب گرم
تأثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta) [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 59-72]
-
آرماشین
ارزیابی و تعیین بازده ماشینهای بوجاری بذر گندم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 69-80]
-
آسیب مکانیکی
بررسی تأثیر فرکانس و شتاب بر آسیبهای میوه کیوی در ارتعاشات شبیهسازی شده حمل و نقل جادهای [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 1-14]
-
آستانة رواناب
تعیین مشخصههای فنی سامانههای استحصال و جمعآوری آب باران برای بادام دیم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 1-16]
-
آلودگیقارچی
تأثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta) [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 59-72]
ا
-
اتانول
تأثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta) [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 59-72]
-
اتمایزر دوار چرخی
اندازهگیری هوای پمپاژی ایجاد شده در اتمایزر خشککن پاششی [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 29-36]
-
اتمسفر اصلاح شده
بررسی شرایط بهینه بستهبندی کاهو (Lactuca sativa L.) در اتمسفر اصلاح شده به منظور افزایش زمان ماندگاری [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 33-44]
-
ارزیابی حسی
تأثیر ژل کربوکسیمتیلسلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آرد گندم و خصوصیات فیزیکی نان بربری [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 57-68]
-
ارزیابی حسی
ارزیابی زندهمانی و تأثیر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگیهای پنیر کوزه (یادداشت تحقیقاتی) [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 113-120]
-
استان البرز
انتخاب مناسبترین سامانه برداشت ذرت بذری بر مبنای مدلهای TOPSIS و SAW [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 81-92]
-
استحصال و جمعآوری
تعیین مشخصههای فنی سامانههای استحصال و جمعآوری آب باران برای بادام دیم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 1-16]
-
اسیداستیک
تأثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta) [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 59-72]
-
اکسیژن محلول
بررسی خودپالایی جریانهای رودخانهای با توسعه و کاربرد مدلهای ریاضی مطالعه موردی: رودخانه پسیخان- گیلان [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 31-42]
-
الک
ارزیابی و تعیین بازده ماشینهای بوجاری بذر گندم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 69-80]
-
الگوی جریان هوا
مدلسازی عددی جریان در خشککن پاششی دو جداره نیمهصنعتی و تعیین الگوی انتقال حرارت در دیواره به روش دینامیک سیال محاسباتی [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 89-106]
-
انبارمانی برنج
بررسی روند تغییرات فیزیکوشیمیایی ارقام متداول برنج ایرانی و تأثیر مدت زمان انبارمانی بر آن [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 43-56]
-
انگور ترکمن
بررسی کیفیت و عمر انباری ارقام انگور ترکمن و مقایسه آن با رقمهای محلی [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 1-12]
ب
-
بیاتی
تأثیر ژل کربوکسیمتیلسلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آرد گندم و خصوصیات فیزیکی نان بربری [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 57-68]
-
بادام
تعیین مشخصههای فنی سامانههای استحصال و جمعآوری آب باران برای بادام دیم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 1-16]
-
باران
تعیین مشخصههای فنی سامانههای استحصال و جمعآوری آب باران برای بادام دیم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 1-16]
-
بازده کل
ارزیابی و تعیین بازده ماشینهای بوجاری بذر گندم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 69-80]
-
باکتریهای لاکتیکی
جداسازی و شناسایی باکتریهای لاکتیکی موجود در پنیر سنتی کوزه [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 83-96]
-
بذر گندم
ارزیابی و تعیین بازده ماشینهای بوجاری بذر گندم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 69-80]
-
برداشت پیاز
بررسی امکان استفاده از پیازکن میلهای برای برداشت پیاز در کشت متراکم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 93-108]
-
برداشت مکانیزه برنج
مقایسه سه نوع کمباین متداول برنج در منطقه مازندران [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 73-86]
-
برنج
ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگیهای کریستالی و میکروسکوپی گرانولهای نشاستۀ برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 13-24]
-
برنج
مقایسه سه نوع کمباین متداول برنج در منطقه مازندران [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 73-86]
-
بستهبندی
بررسی شرایط بهینه بستهبندی کاهو (Lactuca sativa L.) در اتمسفر اصلاح شده به منظور افزایش زمان ماندگاری [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 33-44]
-
بهرهوری آب
بررسی موازنه آب خاک، تاریخ کاشت و عملکرد گندم با استفاده از مدل AquaCrop در شرایط دیم و آبیاری محدود [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 41-56]
-
بوجاری
ارزیابی و تعیین بازده ماشینهای بوجاری بذر گندم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 69-80]
پ
-
پیاز
تأثیر شاخص سینماتیکی و شکل میله بر عملکرد پیازکن میلهای [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 15-28]
-
پیازکن
بررسی امکان استفاده از پیازکن میلهای برای برداشت پیاز در کشت متراکم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 93-108]
-
پیازکن میلهای
بررسی امکان استفاده از پیازکن میلهای برای برداشت پیاز در کشت متراکم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 93-108]
-
پیازکن میلهای
تأثیر شاخص سینماتیکی و شکل میله بر عملکرد پیازکن میلهای [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 15-28]
-
پلیلاکتیکاسید
خواص حرارتی، نفوذپذیری نسبت به بخار آب و مورفولوژی بیونانوکامپوزیتهای پلیلاکتیکاسید (PLA) [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 25-40]
-
پنیر
جداسازی و شناسایی باکتریهای لاکتیکی موجود در پنیر سنتی کوزه [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 83-96]
-
پنیر کوزه
جداسازی و شناسایی باکتریهای لاکتیکی موجود در پنیر سنتی کوزه [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 83-96]
-
پنیر کوزه
ارزیابی زندهمانی و تأثیر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگیهای پنیر کوزه (یادداشت تحقیقاتی) [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 113-120]
-
پوشش پلیاتیلن
بررسی شرایط بهینه بستهبندی کاهو (Lactuca sativa L.) در اتمسفر اصلاح شده به منظور افزایش زمان ماندگاری [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 33-44]
-
پوشش گیاهی
بررسی موازنه آب خاک، تاریخ کاشت و عملکرد گندم با استفاده از مدل AquaCrop در شرایط دیم و آبیاری محدود [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 41-56]
-
پوشش گیاهی صلب
ساختار جریان و آشفتگی در آبراهههای مرکب تحت تأثیر پوشش گیاهی صلب سیلابدشت [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 51-66]
ت
-
تبخیر
تعیین مشخصههای فنی سامانههای استحصال و جمعآوری آب باران برای بادام دیم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 1-16]
-
تبخیرکننده
مطالعه جریان در تبخیرکننده صفحهای تغذیه پیشرو با استفاده از مدلسازی دینامیک سیال [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 87-104]
-
تصویر میکروسکوپی
ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگیهای کریستالی و میکروسکوپی گرانولهای نشاستۀ برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 13-24]
-
تعرق
بررسی موازنه آب خاک، تاریخ کاشت و عملکرد گندم با استفاده از مدل AquaCrop در شرایط دیم و آبیاری محدود [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 41-56]
-
تغییرات دما
مدلسازی عددی جریان در خشککن پاششی دو جداره نیمهصنعتی و تعیین الگوی انتقال حرارت در دیواره به روش دینامیک سیال محاسباتی [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 89-106]
-
تغییرپذیری مکانی
مقیاسبندی و بررسی تغییرات مکانی ویژگیهای نفوذ آب در خاک در مقیاس حوزه آبریز (مطالعه موردی: دشت باجگاه) [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 13-32]
-
تکآبیاری
بررسی موازنه آب خاک، تاریخ کاشت و عملکرد گندم با استفاده از مدل AquaCrop در شرایط دیم و آبیاری محدود [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 41-56]
-
توان کششی و چرخشی
تأثیر شاخص سینماتیکی و شکل میله بر عملکرد پیازکن میلهای [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 15-28]
ث
-
ثعلب
بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیبزمینی تحت تأثیر روغن مغز بنه، مواد صابونیناشوندة روغن مغز بنه و هیدروکلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 97-112]
ج
-
جدارة خنککننده
مدلسازی عددی جریان در خشککن پاششی دو جداره نیمهصنعتی و تعیین الگوی انتقال حرارت در دیواره به روش دینامیک سیال محاسباتی [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 89-106]
-
جداسازی
جداسازی و شناسایی باکتریهای لاکتیکی موجود در پنیر سنتی کوزه [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 83-96]
-
جذب روغن
بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیبزمینی تحت تأثیر روغن مغز بنه، مواد صابونیناشوندة روغن مغز بنه و هیدروکلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 97-112]
-
جریان آشفته
ساختار جریان و آشفتگی در آبراهههای مرکب تحت تأثیر پوشش گیاهی صلب سیلابدشت [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 51-66]
-
جریان ثانویه
تأثیر عامل شکل صفحات مستغرق بر مدیریت رسوبات بار بستر [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 37-50]
-
جزء حجمی
مطالعه جریان در تبخیرکننده صفحهای تغذیه پیشرو با استفاده از مدلسازی دینامیک سیال [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 87-104]
ح
-
حمل و نقل جادهای
بررسی تأثیر فرکانس و شتاب بر آسیبهای میوه کیوی در ارتعاشات شبیهسازی شده حمل و نقل جادهای [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 1-14]
خ
-
خشککن پاششی
اندازهگیری هوای پمپاژی ایجاد شده در اتمایزر خشککن پاششی [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 29-36]
-
خشککن پاششی نیمهصنعتی
مدلسازی عددی جریان در خشککن پاششی دو جداره نیمهصنعتی و تعیین الگوی انتقال حرارت در دیواره به روش دینامیک سیال محاسباتی [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 89-106]
-
خصوصیات فیزیکوشیمیایی
بررسی روند تغییرات فیزیکوشیمیایی ارقام متداول برنج ایرانی و تأثیر مدت زمان انبارمانی بر آن [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 43-56]
-
خصوصیات کمی و کیفی
اثر شرایط خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصارة مالت جو [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 45-58]
-
خواص بافتی
بررسی روند تغییرات فیزیکوشیمیایی ارقام متداول برنج ایرانی و تأثیر مدت زمان انبارمانی بر آن [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 43-56]
-
خواص پخت
بررسی روند تغییرات فیزیکوشیمیایی ارقام متداول برنج ایرانی و تأثیر مدت زمان انبارمانی بر آن [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 43-56]
-
خواص حرارتی
خواص حرارتی، نفوذپذیری نسبت به بخار آب و مورفولوژی بیونانوکامپوزیتهای پلیلاکتیکاسید (PLA) [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 25-40]
-
خواص خمیری
بررسی روند تغییرات فیزیکوشیمیایی ارقام متداول برنج ایرانی و تأثیر مدت زمان انبارمانی بر آن [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 43-56]
-
خوّاص کیفی
بررسی کیفیت و عمر انباری ارقام انگور ترکمن و مقایسه آن با رقمهای محلی [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 1-12]
-
خودپالایی
بررسی خودپالایی جریانهای رودخانهای با توسعه و کاربرد مدلهای ریاضی مطالعه موردی: رودخانه پسیخان- گیلان [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 31-42]
د
-
دانسیته خشک ماکزیمم
بررسی تأثیر شوری آب منفذی بر رفتار تحکیمی و تراکمی خاکهای رس [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 67-82]
-
درجهبندی گردو
ساخت و ارزیابی دستگاه گردوشکن تک پوستهای خمرهای [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 105-116]
-
درجۀ کریستالی
ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگیهای کریستالی و میکروسکوپی گرانولهای نشاستۀ برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 13-24]
-
درصد آسیبهای مکانیکی
تأثیر شاخص سینماتیکی و شکل میله بر عملکرد پیازکن میلهای [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 15-28]
-
دستگاه گردوشکن صنعتی
ساخت و ارزیابی دستگاه گردوشکن تک پوستهای خمرهای [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 105-116]
-
دیم
تعیین مشخصههای فنی سامانههای استحصال و جمعآوری آب باران برای بادام دیم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 1-16]
ذ
-
ذرت بذری
انتخاب مناسبترین سامانه برداشت ذرت بذری بر مبنای مدلهای TOPSIS و SAW [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 81-92]
-
ذرتچین- پوستکن
انتخاب مناسبترین سامانه برداشت ذرت بذری بر مبنای مدلهای TOPSIS و SAW [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 81-92]
ر
-
رطوبت بهینه
بررسی تأثیر شوری آب منفذی بر رفتار تحکیمی و تراکمی خاکهای رس [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 67-82]
-
رقم
تأثیر مقادیر و زمان قطع آب آبیاری بر عملکرد و کارآیی مصرف آب ارقام گندم در روش آبیاری بارانی [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
-
رودخانۀ پسیخان
بررسی خودپالایی جریانهای رودخانهای با توسعه و کاربرد مدلهای ریاضی مطالعه موردی: رودخانه پسیخان- گیلان [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 31-42]
-
روش استریتر- فلپس
بررسی خودپالایی جریانهای رودخانهای با توسعه و کاربرد مدلهای ریاضی مطالعه موردی: رودخانه پسیخان- گیلان [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 31-42]
-
روش سطح پاسخ
اثر شرایط خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصارة مالت جو [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 45-58]
-
روشهای عددی
بررسی خودپالایی جریانهای رودخانهای با توسعه و کاربرد مدلهای ریاضی مطالعه موردی: رودخانه پسیخان- گیلان [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 31-42]
-
روغن مغز بنه
بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیبزمینی تحت تأثیر روغن مغز بنه، مواد صابونیناشوندة روغن مغز بنه و هیدروکلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 97-112]
-
رئولوژی خمیر
تأثیر ژل کربوکسیمتیلسلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آرد گندم و خصوصیات فیزیکی نان بربری [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 57-68]
ز
-
زاویۀ ساحل پس از گسیختگی
پیشبینی زاویۀ پایدار سواحل رودخانههای لایه به لایه پس ازگسیختگی تودهای از نوع صفحهای [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 17-30]
-
زمان تأخیر
مدلسازی ریاضی و آزمون تزریق در یک سامانه آزمایشگاهی سمپاش تزریق مستقیم (DI) [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 73-88]
ژ
-
ژل کربوکسیمتیلسلولز
تأثیر ژل کربوکسیمتیلسلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آرد گندم و خصوصیات فیزیکی نان بربری [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 57-68]
س
-
ساختار جریان
ساختار جریان و آشفتگی در آبراهههای مرکب تحت تأثیر پوشش گیاهی صلب سیلابدشت [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 51-66]
-
سرخ کردن
بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیبزمینی تحت تأثیر روغن مغز بنه، مواد صابونیناشوندة روغن مغز بنه و هیدروکلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 97-112]
-
سرعتسنج صوتی داپلر
ساختار جریان و آشفتگی در آبراهههای مرکب تحت تأثیر پوشش گیاهی صلب سیلابدشت [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 51-66]
-
سمپاش تزریق مستقیم (DI)
مدلسازی ریاضی و آزمون تزریق در یک سامانه آزمایشگاهی سمپاش تزریق مستقیم (DI) [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 73-88]
-
سواحل رودخانه
پیشبینی زاویۀ پایدار سواحل رودخانههای لایه به لایه پس ازگسیختگی تودهای از نوع صفحهای [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 17-30]
ش
-
شاخص تسطیح
مقایسه مالههای لیزری و مرسوم از نظر شاخصهای فنی و عملکرد گندم [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 107-118]
-
شتاب ارتعاش
بررسی تأثیر فرکانس و شتاب بر آسیبهای میوه کیوی در ارتعاشات شبیهسازی شده حمل و نقل جادهای [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 1-14]
-
شناسایی
جداسازی و شناسایی باکتریهای لاکتیکی موجود در پنیر سنتی کوزه [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 83-96]
-
شوری خاک
بررسی تأثیر شوری آب منفذی بر رفتار تحکیمی و تراکمی خاکهای رس [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 67-82]
ص
-
صفحۀ مستغرق
تأثیر عامل شکل صفحات مستغرق بر مدیریت رسوبات بار بستر [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 37-50]
ض
-
ضریب تحکیم
بررسی تأثیر شوری آب منفذی بر رفتار تحکیمی و تراکمی خاکهای رس [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 67-82]
-
ضریب جذب
مقیاسبندی و بررسی تغییرات مکانی ویژگیهای نفوذ آب در خاک در مقیاس حوزه آبریز (مطالعه موردی: دشت باجگاه) [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 13-32]
ع
-
عایقکاری
مدلسازی عددی جریان در خشککن پاششی دو جداره نیمهصنعتی و تعیین الگوی انتقال حرارت در دیواره به روش دینامیک سیال محاسباتی [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 89-106]
-
عصاره مالت
اثر شرایط خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصارة مالت جو [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 45-58]
-
علفکن میلهای
بررسی امکان استفاده از پیازکن میلهای برای برداشت پیاز در کشت متراکم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 93-108]
-
عمر انبارمانی
بررسی کیفیت و عمر انباری ارقام انگور ترکمن و مقایسه آن با رقمهای محلی [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 1-12]
ف
-
فاکتور انتقال
مقیاسبندی و بررسی تغییرات مکانی ویژگیهای نفوذ آب در خاک در مقیاس حوزه آبریز (مطالعه موردی: دشت باجگاه) [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 13-32]
-
فاکتور مقیاسبندی
مقیاسبندی و بررسی تغییرات مکانی ویژگیهای نفوذ آب در خاک در مقیاس حوزه آبریز (مطالعه موردی: دشت باجگاه) [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 13-32]
-
فراصوت
ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگیهای کریستالی و میکروسکوپی گرانولهای نشاستۀ برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 13-24]
-
فرکانس ارتعاش
بررسی تأثیر فرکانس و شتاب بر آسیبهای میوه کیوی در ارتعاشات شبیهسازی شده حمل و نقل جادهای [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 1-14]
-
فشار کارکرد
ویژگیهای هیدرولیکی کپسولهای سفالی سامانه آبیاری زیرسطحی در سه بافت خاک [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 57-72]
ق
-
قابلیت زندهمانی
ارزیابی زندهمانی و تأثیر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگیهای پنیر کوزه (یادداشت تحقیقاتی) [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 113-120]
-
قارچکش
تأثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta) [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 59-72]
-
قطع آب
تأثیر مقادیر و زمان قطع آب آبیاری بر عملکرد و کارآیی مصرف آب ارقام گندم در روش آبیاری بارانی [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
ک
-
کارآیی مصرف آب
مقایسه مالههای لیزری و مرسوم از نظر شاخصهای فنی و عملکرد گندم [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 107-118]
-
کارکرد هیدرولیکی
ویژگیهای هیدرولیکی کپسولهای سفالی سامانه آبیاری زیرسطحی در سه بافت خاک [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 57-72]
-
کانال مرکب
ساختار جریان و آشفتگی در آبراهههای مرکب تحت تأثیر پوشش گیاهی صلب سیلابدشت [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 51-66]
-
کاهو
بررسی شرایط بهینه بستهبندی کاهو (Lactuca sativa L.) در اتمسفر اصلاح شده به منظور افزایش زمان ماندگاری [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 33-44]
-
کربوکسیمتیلسلولز
بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیبزمینی تحت تأثیر روغن مغز بنه، مواد صابونیناشوندة روغن مغز بنه و هیدروکلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 97-112]
-
کیفیت مغز گردو
ساخت و ارزیابی دستگاه گردوشکن تک پوستهای خمرهای [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 105-116]
-
کیفیت نان بربری
تأثیر ژل کربوکسیمتیلسلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آرد گندم و خصوصیات فیزیکی نان بربری [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 57-68]
-
کمآبیاری
تأثیر مقادیر و زمان قطع آب آبیاری بر عملکرد و کارآیی مصرف آب ارقام گندم در روش آبیاری بارانی [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
-
کمباین برنج
مقایسه سه نوع کمباین متداول برنج در منطقه مازندران [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 73-86]
-
کمباین بوته تغذیه
مقایسه سه نوع کمباین متداول برنج در منطقه مازندران [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 73-86]
-
کمباین خوشه تغذیه
مقایسه سه نوع کمباین متداول برنج در منطقه مازندران [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 73-86]
-
کمباین غلات
انتخاب مناسبترین سامانه برداشت ذرت بذری بر مبنای مدلهای TOPSIS و SAW [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 81-92]
-
کمباین وینتراِشتایگر
انتخاب مناسبترین سامانه برداشت ذرت بذری بر مبنای مدلهای TOPSIS و SAW [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 81-92]
-
کیمبریا
ارزیابی و تعیین بازده ماشینهای بوجاری بذر گندم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 69-80]
گ
-
گسیختگی تودهای
پیشبینی زاویۀ پایدار سواحل رودخانههای لایه به لایه پس ازگسیختگی تودهای از نوع صفحهای [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 17-30]
-
گسیختگی صفحهای تودهای
پیشبینی زاویۀ پایدار سواحل رودخانههای لایه به لایه پس ازگسیختگی تودهای از نوع صفحهای [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 17-30]
-
گلدسات
ارزیابی و تعیین بازده ماشینهای بوجاری بذر گندم [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 69-80]
-
گندم
تأثیر مقادیر و زمان قطع آب آبیاری بر عملکرد و کارآیی مصرف آب ارقام گندم در روش آبیاری بارانی [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
-
گندم
مقایسه مالههای لیزری و مرسوم از نظر شاخصهای فنی و عملکرد گندم [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 107-118]
ل
-
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
ارزیابی زندهمانی و تأثیر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگیهای پنیر کوزه (یادداشت تحقیقاتی) [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 113-120]
-
لایههای مرکب
پیشبینی زاویۀ پایدار سواحل رودخانههای لایه به لایه پس ازگسیختگی تودهای از نوع صفحهای [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 17-30]
م
-
مالة لیزری
مقایسه مالههای لیزری و مرسوم از نظر شاخصهای فنی و عملکرد گندم [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 107-118]
-
مالة مرسوم
مقایسه مالههای لیزری و مرسوم از نظر شاخصهای فنی و عملکرد گندم [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 107-118]
-
مدت نگهداری
بررسی شرایط بهینه بستهبندی کاهو (Lactuca sativa L.) در اتمسفر اصلاح شده به منظور افزایش زمان ماندگاری [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 33-44]
-
مدل اختلاط مناسب
مدلسازی ریاضی و آزمون تزریق در یک سامانه آزمایشگاهی سمپاش تزریق مستقیم (DI) [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 73-88]
-
مدل جریان تکهای
مدلسازی ریاضی و آزمون تزریق در یک سامانه آزمایشگاهی سمپاش تزریق مستقیم (DI) [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 73-88]
-
مدل دو جزئی فیلیپ
مقیاسبندی و بررسی تغییرات مکانی ویژگیهای نفوذ آب در خاک در مقیاس حوزه آبریز (مطالعه موردی: دشت باجگاه) [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 13-32]
-
مدل ریاضی
بررسی خودپالایی جریانهای رودخانهای با توسعه و کاربرد مدلهای ریاضی مطالعه موردی: رودخانه پسیخان- گیلان [دوره 14، شماره 2، 1392، صفحه 31-42]
-
مدلسازی دینامیک سیال
مطالعه جریان در تبخیرکننده صفحهای تغذیه پیشرو با استفاده از مدلسازی دینامیک سیال [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 87-104]
-
مدلسازی دینامیک
سیال (CFD)
مدلسازی عددی جریان در خشککن پاششی دو جداره نیمهصنعتی و تعیین الگوی انتقال حرارت در دیواره به روش دینامیک سیال محاسباتی [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 89-106]
-
مدل فیزیکی
تأثیر عامل شکل صفحات مستغرق بر مدیریت رسوبات بار بستر [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 37-50]
-
مدل مخلوط
مطالعه جریان در تبخیرکننده صفحهای تغذیه پیشرو با استفاده از مدلسازی دینامیک سیال [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 87-104]
-
مواد صابونی ناشونده
بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیبزمینی تحت تأثیر روغن مغز بنه، مواد صابونیناشوندة روغن مغز بنه و هیدروکلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 97-112]
-
میوه کیوی
بررسی تأثیر فرکانس و شتاب بر آسیبهای میوه کیوی در ارتعاشات شبیهسازی شده حمل و نقل جادهای [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 1-14]
ن
-
نانو ذره
خواص حرارتی، نفوذپذیری نسبت به بخار آب و مورفولوژی بیونانوکامپوزیتهای پلیلاکتیکاسید (PLA) [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 25-40]
-
نشاسته
ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگیهای کریستالی و میکروسکوپی گرانولهای نشاستۀ برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 13-24]
-
نفوذپذیری
خواص حرارتی، نفوذپذیری نسبت به بخار آب و مورفولوژی بیونانوکامپوزیتهای پلیلاکتیکاسید (PLA) [دوره 14، شماره 4، 1392، صفحه 25-40]
-
نگهداری
تأثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta) [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 59-72]
-
نمایه فشردگی
بررسی تأثیر شوری آب منفذی بر رفتار تحکیمی و تراکمی خاکهای رس [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 67-82]
ه
-
هلو
تأثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta) [دوره 14، شماره 1، 1392، صفحه 59-72]
-
هوای پمپاژی
اندازهگیری هوای پمپاژی ایجاد شده در اتمایزر خشککن پاششی [دوره 14، شماره 3، 1392، صفحه 29-36]