دوره 24 (1402)
دوره 23 (1401)
دوره 22 (1400)
دوره 21 (1399)
دوره 20 (1398)
دوره 19 (1397)
دوره 18 (1396)
دوره 17 (1395)
دوره 16 (1394)
دوره 15 (1393)
دوره 14 (1392)
دوره 13 (1391)
دوره 12 (1390)
دوره 11 (1389)
دوره 10 (1388)
دوره 9 (1387)
دوره 8 (1386)
دوره 7 (1385)
دوره 6 (1384)
دوره 5 (1383)
نویسنده = علیرضا قدسولی
تعداد مقالات: 2
اثر شرایط خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصارة مالت جو
دوره 14، شماره 1 ، خرداد 1392، ، صفحه 45-58
چکیده
مالتسازی فرآیند پیچیدة زیستفناوری و شامل مراحل خیساندن، جوانهزنی و خشک کردن و پروردن دانههای غلات در شرایط کنترل شده دما و رطوبت نسبی است. در این پژوهش، تأثیر مدت زمان خیساندن (24، 36، و 48 ساعت) و جوانهزنی (3، 5، و 7 روز) روی خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت (راندمان عصارهگیری گرم، رنگ عصاره، نیتروژن انحلالپذیر، شاخص کلباچ، ... بیشتربررسی اختلاط مالت منابع غلاتی جهت استفاده در صنایع پخت و تولید نوشابههای مالتی غیر الکلی
دوره 11، شماره 3 ، آذر 1389، ، صفحه 55-70