دوره 24 (1402)
دوره 23 (1401)
دوره 22 (1400)
دوره 21 (1399)
دوره 20 (1398)
دوره 19 (1397)
دوره 18 (1396)
دوره 17 (1395)
دوره 16 (1394)
دوره 15 (1393)
دوره 14 (1392)
دوره 13 (1391)
دوره 12 (1390)
دوره 11 (1389)
دوره 10 (1388)
دوره 9 (1387)
دوره 8 (1386)
دوره 7 (1385)
دوره 6 (1384)
دوره 5 (1383)
نویسنده = فریبا بیات
تعداد مقالات: 4
بررسی تغییرات برخی ویژگیهای کمی و کارایی مصرف آب توده سیر سفید همدان در زمانهای قطع و سطوح مختلف آبیاری
دوره 12، شماره 3 ، آذر 1390، ، صفحه 1-14
چکیده
از آنجا که مدیریت آبیاری (زمان قطع آبیاری، حجم آب آبیاری و دور آبیاری) بر عملکرد و کیفیت پس از برداشت محصول سیر و قابلیت انباری آن اثر گذار است، آزمایشی بهصورت طرح کرتهای خرد شده در قالب بلوکهای کامل تصادفی بهمدت سه سال (1386-1384) در ایستگاه تحقیقات کشاورزی اکباتان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی همدان اجرا شد که در آن مقادیر ... بیشتراثر زمان و دوز (مقدار)های مختلف پرتوتابی الکترون سریع بر تغییرات کمی و کیفی سیر سفید (Allium sativum L.) در مدت نگهداری در انبار
دوره 12، شماره 2 ، شهریور 1390، ، صفحه 51-68
چکیده
با فرایند پرتوتابی میتوان از ضایعات سیر در انبارها جلوگیری کرد. زمان و دوز(مقدار) پرتو دو عامل موثر در انجام فرایند پرتوتابی هستند، بنابراین توده سیر سفید همدان 30 و 45 روز پس از برداشت با دوزهای 0، 25، 50، 75، 100، و 150 گری پرتوهای الکترون سریع پرتودهی شدند. طی8 ماه نگهداری در دو شرایط انبار سرد و کنترل نشده برخی عوامل کمی و کیفی سوخها ... بیشتراثر شرایط گوناگون خشک کردن بر ویژگیهای کیفی ورقههای سیر خشک1
دوره 7، شماره 2 ، شهریور 1385، ، صفحه 31-46
چکیده
سیر، به دلیل داشتن ترکیبهای عطر و طعمدهنده، نسبت به گرما حساس است، از این رو فرآیند خشک کردن آن باید به گونهای باشد تا کیفیت محصول نهایی از جنبة رنگ، عطر، طعم، و مواد تشکیل دهنده تاحد امکان حفظ شود. به منظور بررسی اثر شرایط گوناگون خشک کردن بر کیفیت نهایی سیر خشک، ورقههای 5/1، 2، و 3 میلیمتری سیر قبل از فرآیند در محلولهای ... بیشتراثر طول مدت و شرایط نگهداری بر افت وزنی و ویژگیهای کیفی تودههای سیر استان همدان1
دوره 5، شماره 2 ، شهریور 1383، ، صفحه 49-62