تعیین حجم و جرم لیمو با استفاده از سیستم ماشین بینایی

مصطفی خجسته‌نژند؛ محمود امید؛ احمد طباطبایی‌فر

دوره 10، شماره 2 ، شهریور 1388، ، صفحه 87-98

چکیده
  خواص فیزیکی محصولات کشاورزی از مهمترین پارامترهای طراحی سیستم‌های بسته‌بندی، فراوری، انتقال، و درجه‌بندی هستند.  در میان این خواص حجم، جرم، سطح تصویر شده، و مرکز ثقل محصولات از عوامل مهم در سیستم‌های سایز‌بندی هستند.  در این مطالعه، از روشقطعه‌بندی با استفاده از سیستم ماشین بینایی برای تخمین حجم لیمو استفاده شده است.  ...  بیشتر

طراحی، ساخت و ارزیابی مزرعه‌ای نفوذسنج پشت تراکتوری

مجتبی نادری بلداجی؛ رضا علیمردانی؛ احمد طباطبایی‌فر؛ احمد شریفی

دوره 9، شماره 4 ، اسفند 1387، ، صفحه 71-84

چکیده
  یکی از مقوله­های مهم در کشاورزی، فشردگی خاک است.  برای اندازه­گیری این پارامتر، روش­های متعددی وجود دارد. یکی از این روش­ها، اندازه­گیری میزان نیروی مورد نیاز در واحد سطح برای نفوذ یک مخروط فولادی با ابعاد استاندارد و با سرعت ثابت است.  این پارامتر «شاخص مخروطی» نامیده می­شود. برای اندازه­گیری شاخص مخروطی از ...  بیشتر

ساخت و ارزیابی موزع مناسب برای کشت بذر خیسیده هندوانه

عباس مهدی‌نیا؛ حسین چاجی؛ احمد طباطبایی‌فر

دوره 8، شماره 2 ، شهریور 1386، ، صفحه 105-118

چکیده
  یکی از راه­های بهتر جوانه­زدن بذر هندوانه، به خصوص در حالت دیم و نیز مبارزه با علف­های هرز، خیساندن بذر تا قبل از کشت و تا زمان جوانه‌زنی است.  در این مرحله به دلیل ویژگی­های خاص بذر، مکانیزم موزع کارنده­ها باید با تغییراتی مناسب برای این گونه کشت کارها طراحی شود.  در این تحقیق چهار نوع مکانیزم موزع مناسب برای این منظور  ...  بیشتر