بررسی اثر رقم، اندازه و رطوبت دانه بر ضریب کشسانی و حداکثر تنش تماسی دانة جو

امیرحسین افکاری سیاح؛ عبداله گل محمدی؛ منصور راسخ

دوره 12، شماره 2 ، شهریور 1390، ، صفحه 115-126

https://doi.org/10.22092/aridse.2011.102236

چکیده
  انجام هر نوع تحلیل مهندسی به­منظور طراحی یا بهینه­سازی سامانه­های ماشینی در مراحل مختلف برداشت و فراوری محصولات دانه­ای، از جمله دانه جو، به وجود اطلاعات پایه در زمینه خواص فیزیکی و مکانیکی مواد کشاورزی وابسته است.  خواصی که به‌واسطه ماهیت زیست شناختی مواد کشاورزی در شرایط مختلف به‌طور معنی­داری تغییر می­کنند.  بر ...  بیشتر

بررسی و تعیین خواص فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی میوه شلیل

محمد جوکی؛ نعیمه خزائی

دوره 11، شماره 4 ، اسفند 1389، ، صفحه 57-66

چکیده
  برای کاهش تلفات و حفظ کیفیت محصولات کشاورزی در هنگام برداشت و پس از برداشت و به منظور طراحی و بهینه‌سازی ماشین‌های پس از برداشت نیاز به اطلاعات کافی از خواص فیزیکی و مکانیکی آنها است.  در این تحقیق برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی میوة شلیل رقم ایندیپندنس (Independence) ناحیة تاکستان در استان قزوین بررسی شد.  مقادیر  قطر بزرگ، قطر متوسط، ...  بیشتر