اثرات سرعت دورانی خردکن چکشی، دما و زمان هم‌زدن بر کمیت و کیفیت روغن زیتون رقم روغنی

نسیبه ایزدی‌خواه؛ حسین مبلی؛ عباس اکبرنیا؛ حجت احمدی؛ شاهین رفیعی

دوره 12، شماره 1 ، خرداد 1390، ، صفحه 71-82

https://doi.org/10.22092/aridse.2011.102208

چکیده
  چگونگی استحصال روغن زیتون می­تواند بر کیفیت و کمیت روغن اثرگذار باشد.  در این پژوهش روغن به­دست آمده از خردکن چکشی در سرعت­های دورانی 720 و 1450 دور بر دقیقه، دماهای هم­زدن 30، 45، و 60 درجه سلسیوس و زمان هم­زدن 10، 20، و 30 دقیقه از نظر کمی (رطوبت و چربی) و کیفی (اسیدیته و پراکسید) بررسی و داده­های آزمون حاصل از آزمایش فاکتوریل در قالب ...  بیشتر

بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن زیتون به‌منظور افزایش راندمان و بهبود خصوصیات کیفی (روغن)

جلال محمدزاده؛ محمدرضا احمدی

دوره 9، شماره 2 ، شهریور 1387، ، صفحه 113-126

چکیده
  روغن زیتون یکی از  قدیمی­ترین روغن­های گیاهی است و ششمین منبع تأمین روغن جهان است.  فرایند استخراج روغن زیتون نسبت به سایر منابع روغنی متفاوت است و روغن آن (روغن بکر) به­صورت مستقیم مصرف می­شود، بنابراین تولید روغنی با حداکثر راندمان استخراج و کیفیت، با اهمیت است.  بدین منظور در این تحقیق به بررسی اساسی­ترین مراحل فرایند ...  بیشتر