تعیین مقاومت برشی ساقه و نیروی لازم برای کندن گل زعفران

هادی واله قوژدی؛ سید رضا حسن بیگی بیدگلی؛ محمد حسین سعیدی‌راد؛ محمد حسین کیانمهر

دوره 11، شماره 3 ، آذر 1389، ، صفحه 41-54

چکیده
  مقاومت برشی، انرژی لازم برای برش به ازای واحد سطح، همچنین نیرو و انرژی مورد نیاز برای کندن گل­ پارامترهایی مهم در طراحی و توسعة مکانیزم­های برداشت هستند.  در این تحقیق تأثیر سرعت برش و زاویة تیزی تیغه بر مقاومت برشی و انرژی لازم برای برش به ازای واحد سطح ساقة زعفران(Crocus sativus L.)  در رطوبت­های مختلف برش تعیین شد.  تأثیر سرعت ...  بیشتر

مقایسه فنی و اقتصادی ادوات خاک‌ورزی مورد استفاده در سله‌شکنی زعفران در سه زمان آبیاری مختلف

محمدحسین سعیدی‌راد؛ نجم‌الدین منصوریان؛ محمد بهداد

دوره 8، شماره 2 ، شهریور 1386، ، صفحه 93-104

چکیده
  سله­شکنی مزارع زعفران در ابتدای فصل رشد این محصول، یکی از کارهای حساس مرحلة داشت است که باید با  دقت پیش رود.  زیرا در این زمان جوانه­های زعفران تا نزدیکی سطح خاک بالا آمده­اند.  پس از اولین آبیاری سالیانه زعفران، کشاورزان به منظور تسهیل در بیرون آمدن گل­­­ زعفران، سله ایجاد شده در سطح خاک را با استفاده از وسایل مختلفی ...  بیشتر